پیش از سفر به تایوان

مدارک لازم برای ویزای تایوان

پاسپورت

پیش از سفر به تایوان خودتان را آماده کنید!

اتباع کشورهای استرالیا، کانادا، آمریکا، انگلستان، گشورهای اروپایی و دیگر کشورها، برای ورود به تایوان باید پاسپورتی با حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای نمایشگاهی یا توریستی تایوان :

۱) اسکن گذرنامه

۲) مدارک شغلی مرتبط با نمایشگاه و یا دعوت کننده ( معرفی نامه یا روزنامه رسمی یا جواز کسب / ترجمه شده)

۳) اثبات تمکن مالی

۴) مشخصات جهت تکمیل فرم : ( فعالیت شرکت یا جواز کسب،سمت،میزان درآمد ) ، نام پدر و مادر و همسر و تاریخ تولد دقیق آنها ، آدرس منزل و محل کار و شماره تلفن وفکس،ترجمه شناسنامه ، کدپستی ، دو قطعه عک

مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی تایوان  :

فرم پذیرش از دانشگاه به ۲ زبان چینی و انگلیسی .

گواهی هزینه پرداخت هزینه دانشگاه برای یکسال (برای افرادی که بورس نیستند) .

گواهی که نشان دهد قبلاً در کشور چین تحصیل کرده اید یا خیر .

تکمیل ۲ فرم اپلیکیشن { لینک دریافت فایل PDF }

کپی و اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار .

۲ قطعه عکس در ابعاد تصویر پاسپورت (حداقل برای ۳ ماه گذشته) .

نگارش انگیزه نامه برای تحصیل در تایوان .

گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس .

ارائه گواهی حساب بانکی به مقدار ۸۰ هزار دلار تایوان .

هزینه اقدام برای ویزای دانشجویی ۴۵ دلار امریکا می باشد.

پس از ورود به سفارت تایوان در امارات(دبی) هزینه صندوق سفارت عادی ۱۸۵ درهم / فوری ۲۸۰ درهم بوده و هزینه۲۵۰ دلار بابت اقدامات قبل سفارت انجام می گیرد و خود مسافر شخصا می بایست جهت مصاحبه به سفارت تایوان در دبی مراجعه نماید .همچنین مدت زمان اخذ ویزای تایوان از سفارت دبی ۲ الی ۳ روز با مدت اقامت ۷ الی ۱۴ روز در تایوان می باشد و اعتبار ویزا نیز طبق تاریخ پرواز تعیین می شود .

ویزاها:

برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه ی اتباع کشورهای نامبرده ویزا لازم نیست. (البته باید مدارکی دال بر نداشتن هیچ گونه سابقه ی کیفری، بلیط هوایی تایید شدهو سندی برای سفر بازگشت ارائه دهند.)

اتباع استرالیایی در گذشته بدون ویزا فقط می توانستند به مدت ۳۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. اما طبق قانون آنها از تاریخ اول ژانویه ی ۲۰۱۵، می توانند ۹۰ روز در تایوان بمانند. البته این تصمیم امسال مورد بازبینی قرار خواهد گرفت.

تذکر در مورد ویزا:

اگرچه اکثر مسافران تایوان به ویزا نیازی ندارند، هرکس که به چین سفر می کند باید قبل از ورود به تایوان، ویزای چینی داشته باشد و فرآیند دریافت این ویزا بسیار طولانی و خسته کننده است.

انواع ویزا و هزینه ها:

ویزاهای تک سفره: ۳۸ پوند؛ ویزاهای چند سفره: ۷۶ پوند. هزینه های نقل و انتقال خاص به اتباع کشورهایی تعلق می گیرد که از درخواست کنندگان ویزای تایوانی، هزینه نقل و انتقال دریافت می کنند. (به طور مثال اتباع آمریکا باید ۱۲۲ پوند بپردازند).

ویزاهای چند سفره فقط به کسانی که با اهداف تجاری وارد تایوان می شوند تعلق می گیرد و باید مدرکی از کارفرما درخصوص هدف ورود به کشور ارائه دهند.

اعتبار:

ویزاهای تک سفره معمولا به مدت ۳ ماه تا یک سال برای اقامت های ۱۴، ۳۰، ۶۰ و یا ۹۰ روز معتبرند؛ ویزاهای چند سفره (فقط با اهداف کاری)، از زمان تاریخ صدور به مدت ۶ ماه معتبر هستند.

ترانزیت:

برای مسافرانی که قصد بازدید یک روزه از تایوان را دارند و یا اینکه همان روز ترانزیت می شوند و مدرکی دال بر دارا بودن بلیط سفر بعدی را با خود دارند، دریافت ویزا لازم نیست. البته آنها باید مدرک سفر رسمی ارائه دهند که نشان دهد قصد خارج شدن از سالن ترانزیت را ندارند.

درخواست نامه:

مسافرانی که از قبل به ویزا نیاز دارند باید درخواست خود را به نزدیک ترین سفارت تایپه ارائه دهند.

اقامت موقت:

اتباع خارجی که قصد اقامت بیش از ۶ ماه چه به قصد ماندن در کنار خانواده، استخدام، تحصیل، کار اداری، ماموریتی، برنامه تبادل بین المللی یا دیگر اهداف تایید شده دارند می توانند درخواست ویزای اقامت نمایند. درحال حاضر هزینه ی ویزاهای اقامتی ۵۰ پوند است.

روزهای کاری:

فرآیند ویزا معمولا دو هفته ی کاری طول می کشد. اما خدمات روز-بعد با ارائه ی هزینه ی اضافی در دسترس است.

بودجه کافی:

به افرادی که توانایی پوشش مخارج خود در مدت اقامت شان را ندارند، ویزا تعلق نمی گیرد.

تمدید اقامت

دارندگان ویزایی که روی ویزای شان، عبارت “بدون تمدید” وجود دارد، نمی توانند برای تمدید اقامت درخواست کنند. اگر این عبارت در ویزا نیامده باشد، می توانند با مراجعه به اداره ی مهاجرت تایوان، درخواست تمدید خود را ارائه دهند.

مسافرانی که از دریافت ویزا معاف هستند، نمی توانند مدت اقامت شان را تمدید کنند. البته مسافران بریتانیایی و کانادایی استثناء هستند و آنها می توانند ۹۰ روز و حداکثر ۱۸۰ روز بیشتر در تایوان بمانند؛ آنها باید قبل از اینکه ۹۰ روز اولیه اقامت شان به پایان برسد، برای ۳۰ روز دیگر درخواست ارائه دهند.

ورود به همراه کودکان:

تا زمانی که کودکان پاسپورت های معتبر داشته باشند، مدارک خاصی لازم نیست.

محدودیت های ورود:

ویزاهای اقامتی فقط به کسانی تعلق می گیرد که آزمایش های سلامتی شان در خصوص بیماری ایدز، سل و سیفلیس منفی باشد.

ورود با حیوانات خانگی:

حیوانات خانگی باید دارای ریزتراشه ی هماهنگ با حیوان خانگی با شماره ایزوی ۱۵ رقمی داشته باشند. همچنین اگر این حیوانات خانگی حداقل ۹۰ روز دارند باید واکسن هاری دریافت کرده باشند. فاصله بین روز واکسیناسیون و روز جابه جایی شان نباید کمتر از ۳۰روز و یا بیشتر از یکسال باشد. البته قبل از ورود حیوان به کشور باید اجازه گرفته شود.

سفارتخانه ها و دفاتر گردشگری

دفتر نمایندگی فرهنگی و اقتصادی تایپه (TECRO) در ایالات متحده آمریکا

تلفن: ۱۸۰۰ ۸۹۵ (۲۰۲)

وب سایت http://www.taiwanembassy.org/uk

ساعات اداری: دوشنبه تا جمعه: نه و نیم صبح تا دوازده و نیم ظهر

دفتر نمایندگی تایپه در بریتانیا

تلفن: ۲۶۵۴ یا ۲۶۵۰ ۷۸۸۱ (۰۲۰) (بخش ویزا)

وب سایت: http://www.taiwanembassy.org/uk

ساعات اداری: دوشنبه تا جمعه: نه صبح تا دوازده و نیم ظهر و سیزده و نیم تا هفده

پیش از سفر به تایوان خودتان را آماده کنید!

واکسیناسیون و بهداشت و درمان تایوان

  • اسامی بیماری ها:

دیفتریDiphtheria، هپاتیت A، مالاریاMalaria، هاریRabies، کزارTetanus، تیفوسTyphoid و تب زردYellow Fever

* اثبات واکسن تب زرد در خصوص مسافرانی که از مناطق آلوده به این بیماری وارد تایوان می شوند، ضروری است.

تسهیلات بهداشت و درمان در تایوان خوب است و پزشکان مجربی دارد. البته از آنجایی که همیشه و در همه جا انگلیسی صحبت نمی شود، بنابراین ثبت نام به منظور دریافت خدمات مترجم، عاقلانه است. داروهای وارد شده گران هستند، اما داروهایی که در تایوان تولید می شوند، به وفور یافت می شوند. چنانچه هنگام سفر به درمان اورژانسی دندان نیاز پیدا کنید، هزینه های دندانپزشکی در تایوان مناسب هستند.

داشتن بیمه سلامت بسیار توصیه می شود- شما ابتدا باید هزینه ی درمان را در بیمارستان ها و درمانگاه های دولتی بپردازید و پس از آن هزینه هایتان را از بیمه دریافت کنید. خبر خوب این که هزینه های پزشکی معقول هستند. درمانگاه های خصوصی، به ویژه در تایپه گران ترند. در تمام موارد حتما برای دارو و درمان رسید دریافت کنید تا در صورت بروز هر مشکلی به شما کمک شود و بهتر اینکه فرم پزشکی که جزئیات تشخیص بیماری تان را در آن نوشته باشد، در صورت امکان به انگلیسی امضاء کنید. البته داشتن این فرم همیشه ضروری نیست.

در تمام شهرهای تایوان، داروخانه های بسیار مجهزی می یابید. بسیاری از آنها یکسری محصولات مشابه به شیمیدان های غربی می فروشند. کارکنان به طور کلی به مسافران بسیار کمک می کنند. هنگام در خواست محصولی خاص، اگر مشکل زبان دارید، از زبان اشاره استفاده کنید و از این کار خجالت نکشید.

غذا و نوشیدنی

پیش از سفر به تایوان خودتان را آماده کنید!

بهتر است تمام آب ها را آلوده در نظر بگیرید. آب مورد استفاده برای نوشیدن، مسواک زدن یا تهیه ی یخ، ابتدا باید جوشانده و یا به شکلی دیگر استریلیزه شود. بطری های آب هم که به فراوانی در دسترس هستند، گران اند. البته بسیاری از هتل ها برای مهمان های خود آب تهیه می کنند. شیر پاستوریزه نمی باشد. بنابراین پیش از مصرف باید جوشانده شود. پودر شیر و یا قوطی های حاوی شیر نیز در دسترس اند و مصرف آن توصیه می شود. از مصرف محصولات لبنی که احتمالا از شیر جوشانده نشده تهیه شده اند اجتناب کنید. فقط گوشت و ماهی هایی بخورید که کاملا پخته باشند و ترجیحا داغ سرو شوند. سبزیجات هم باید پخته و میوه ها پوست کنده شوند.

خطرات دیگر:

پیش از سفر به تایوان خودتان را آماده کنید!

تایوان کشوری در حال توسعه است و بیشتر مسافران باید اقدامات احتیاطی معقولی درنظر بگیرند تا نگرانی هایشان از نظر سلامتی بسیار کم شود. از آنجایی که در بیشتر مقاصد آسیایی، مواردی مانند کم آبی بدن و گرمازدگی دلیل اصلی بیشتر بیماری های معمول است، بنابراین به اندازه کافی از آب های معدنی بنوشید و خود را از نورخورشید به طور جدی محافظت کنید.

گاهی اوقات واکسیناسیون در جایی که بیماری های جدی تری وجود دارد، مانند بیماری آنسفالیت بی.ژاپنی (Japanese B encephalitis)، لازم است و البته در سال های اخیر تب دانگ (dengue fever) به ویژه در جنوب، شیوع پراکنده ای داشته است. در تایوان بیماری مالاریا مشاهده نمی شود. همچنین از سال 2003 تاکنون بیماری سارس SARS در این کشور شیوع نداشته است، با این حال استفاده از ماسک هنگام سرماخوردگی و بیماری عفونی ویروسی، در بین محلی ها رایج است. آنلفولانزای مرغی هنوز مشکلی جزئی است و به علت شیوع بسیار کم آن باید گفت احتمال ابتلای مسافران به این بیماری بسیار کم است. خطر واقعی فقط کسانی را تهدید می کند که زمان بیشتری را اطراف مرغداری و یا بازار پرندگان می گذارنند. ویروس H1N1 که با نام آنفلوانزای خوکی شناخته می شود، سال 2009 به تایوان رسید. اما شدت این بیماری در مقایسه با بدترین موارد در کشورهای غربی، نسبتا کم بوده است.

اگر در نواحی دورافتاده روستایی قدم می زنید، مراقب مارهای سمی باشید. حمله ی مارها به ندرت رخ می دهد اما می تواند خطرناک باشد.

تعطیلات رسمی تایوان ۲۰۱۷

اول ژانویه: روز تاسیس جمهوری چین

اول ژانویه: روز سال نو

۲۸ ژانویه: سال نو چینی

۲۸ فوریه: روز یادبود صلح

۵ آوریل: روز غبارروبی معبد

اول مه: روز کارگر

۳۰ مه: جشنواره  توئن نگ (قایق اژدها)

۴ اکتبر: جشنواره نیمه پاییز

۱۰ اکتبر: روز ملی

پول و معافیت از حقوق گمرکی برای تایوان

پیش از سفر به تایوان خودتان را آماده کنید!

ارز و پول

اطلاعات پول رایج:

دلار جدید تایوان = 100 سنت. اسکناس های 2000، 500، 200 و 100 دلار جدید تایوان و سکه ها به ارزش 50، 20، 10، 5 و 1 دلار جدید تایوان وجود دارد.

کارت های اعتباری:

کارت های اعتباری امریکن اکسپرس (American Express)، مسترکارت (MasterCard)، ویزا (Visa) و داینرکلاب (Diners Club) در بیشتر هتل ها، رستوران ها و فروشگاه ها پذیرفتنی است.

دستگاه های خودپرداز:

بیشتر دستگاه های خودپرداز تمام شهرها و شهرستان های مهم و همچنین فرودگاه ها، به جز استثناء های کمی که فقط حساب های داخلی را می پذیرند، با کارت های اعتباری بین المللی سازگار هستند. بیشتر فروشگاه های ۷-ایلون (۷Eleven)، دستگاه های خودپرداز دارند که روشی مطمئن برای برداشت پول از کارت بین المللی است.

چک های مسافرتی:

چک ها در بیشتر هتل ها، رستوران ها و فروشگاه ها، نقد می شوند. برای اجتناب از هزینه اضافی نرخ مبادله ارز، بهتر است که مسافران چک های مسافرتی با دلار آمریکا داشته باشند.

ساعات کار بانک:

دوشنبه تا جمعه ۹ تا پانزده و نیم

محدودیت های ارزی:

وارد و یا خارج کردن ارز رایج کشور، محدود به ۴۰۰۰۰ NT$ است و برای جابه جایی ارقام بالاتر از 8000 NT$کسب اجازه از وزارت مالی لازم است. وارد و یا خارج کردن ارز خارجی بدون محدودیت است، اما مقدار بیش از 10000NT$ هنگام ورود باید اعلام شود. تمام رسیدهای تبادل ارز نیز باید نگهداری شوند.

تبادل ارز:

تمام مسافران لازم است که همزمان با اعلام تعداد چمدان هایشان، نوع ارزشان را نیز اعلام کنند. ارز بدون استفاده می تواند هنگام عزیمت، براساس رسیدهای تبادل ارز، دوباره تبدیل شود. دفاتر مختلف تبادل ارز در دسترس هستند تا ارز بین المللی را به دلار جدید تایوان تبدیل کنند. اما نرغ مبادله ای که به وسیله ی دستگاه های خودپرداز ارائه می شود، بهتر از مکان های دیگر است. اگر لازم است پول تان را تبدیل کنید مادامی که دلار آمریکایی، پوند بریتانیایی، دلار هنگ کنگ یا ین ژاپنی همراه خود داشته باشید، هیچ مشکلی نخواهید داشت. تایوان روز به روز از کشورهایی مانند کامبوج، تایلند و ویتنام، گران تر می شود اما با ژاپن و هنگ کنگ قابل مقایسه است.

معاف از حقوق گمرکی تایوان

افراد بالای ۲۰ سال می توانند کالاهای زیر را بدون پرداخت هزینه گمرک وارد کنند:

* ۲۰۰ عدد سیگارمعمولی یا ۲۵ عدد سیگار برگ یا ۴۵۴ گرم تنباکو

* کالاهایی که مصرف شخصی دارند و تا ۲۰۰۰۰NT$ ارزش دارند

واردات ممنوع

واردات میوه، حیوانات زنده (به جز حیوانات خانگی که باید اجازه آن را دریافت کرد)، گیاهان و محصولات گیاهی، مواد مخدر، اسلحه و مهمات، گونه های در معرض خطر (مگراینکه مجوز ورودشان را داشته باشید) و مقاله های مختلف که حقوق ثبت، علایم تجاری و حق کپی رایت را نقض کرده باشند، ممنوع است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.3KPosts
1KComments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe