ویزای اتریش

 اتریش کشوری زیبا با طبیعتی سبز در اروپای غربی می باشد که مملوء از جاذبه های گردشگری بی نظیر، کلیساها و موزه های متعدد است و هر گردشگری را برای سفر به این کشور ترغیب می کند. اتریش مقصدی جذاب برای هنردوستان و علاقمندان به تاریخ و موسیقی نیز می باشد. این کشور در محدوده شینگن می باشد از همین رو باید ویزای اتریش را پیش از سفر دریافت نمایید.

ویزای توریستی اتریش

همراه مجله اینترنتی سفرمی باشید تا در رابطه با ویزای اتریش، مدارک لازک برای اخذ آن و .. اطلاعاتی بیشتر را به دست آورید.

نحوه اخذ ویزای توریستی اتریش

ویزای اتریش از نوع توریستی برای آن دسته از گردشگرانی مناسب است که تنها با هدف گردشگری و به منظور بازدید از جاذبه های دیدنی راهی این کشور می شوند. متقاضیای ویزای اتریش با اخذ ویزای توریستی در طول اقامت خود نمی توانند در این کشور مشغول به تخصیل و یا کار شوند و در صورت تخلف به صورت جدی برخورد می شود. ویزای اتریش توریستی جزو ویزاهای کوتاه مدتی می باشد که گردشگر با اخذ این ویزا تنها می تواند ۹۰ روز یا ۳ ماه در بازه زمانی ۱۸۰ روز در این کشور اقامت داشته باشد.

اولین مرحله برای دریافت ویزای اتریش از نوع توریستی پر کردن فرم تقاضای ویزای شینگن می باشد که شما می توانید این فرم را به صورت اینترنتی دانلود نمایید. برای گرفتن وقت سفارت نیز باید به سایت سفارت اتریش مراجعه نموده و درخواست تعیین وقت و مصاحبه کنید. پس از تعیین وقت از سفارت اتریش در تهران، در زمان مقرر شده باید به همراه مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش مراجعه نموده و ویزای خود را دریافت نمایید .

ویزای توریستی اتریش

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش

متقاضیان دریافت ویزای اتریش لازم است تا مدارکی را علاوه بر فرم ویزای شینگن تکمیل شده به هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند :

  • اصل شناسنامه به همراه کپی از صفحات اول و دوم
  • دو قطعه عکس رنگی ۴*۳ پس زمینه سفید جدید (عکس باید کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس مطابقت داشته باشد)
  • اصل پاسپورت به همراه کپی از صفحه اول و دوم و صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده (با حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲صفحه خالی)
  • کپی از کلیه ویزاهای شینگن اخذ شده
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی به همراه ترجمه مدارک به زبان آلمانی
    کارمندان بخش دولتی : ترجمه ی رسمی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
    صاحبان شرکت های خصوصی :  کپی از روزنامه رسمی و تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
    کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان آلمانی به همراه گواهی سابقه ۱ ساله در بیمه تامین اجتماعی
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
    کسبه : کپی از جواز کسب و کارت بازرگانی
  • مشروح عملیات سه ماه آخر حساب بانکی شخصی به همراه مهر و امضای بانک
  • بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت و یا رزرواسیون قطعی
  • رزرو هتل به صورت قطعی در یکی از شهرهای اتریش برای کل مدت اقامت
  • سند ملکی (اصل سند مالکیت به نام مسافر) با ترجمه آلمانی
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا : متقاضیان دریافت ویزای اتریش باید بیمه نامه فردی و یا جمعی که به صورت فردی به ارزش  30000 یورو می باشد. شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور اتریش داشته باشد.

-کلیه مدارک برای درخواست ویزای اتریش باید به زبان آلمانی ترجمه شده باشند.

طبق آیین نامه ویزا در موارد زیر امکان پذیرش درخواست ویزا از سوی متقاضی وجود ندارد :

  • فرم درخواست ویزا تکمیل و یا امضا نشده باشد.
  • متقاضی برای دریافت ویزا بیشتر از سه ماه قبل از سفر خود اقدام کند.
  • متقاضی گذرنامه با مشخصات ذیل ارائه نکرده باشد:
  • دارای حداقل ۳ ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر به اتریش
  • دارای حداقل دو صفحه خالی
  • پاسپورتی که در ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.
  • عکس ارائه شده توسط متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه گذشته باشد.

 

مدت زمان صدور ویزای اتریش

پس از انگشت نگاری و پرداخت هزینه ویزای اتریش حداقل یک ماه زمان میبرد تا سفارت اتریش پاسخ نهایی را در رابطه با دریافت یا عدم دریافت ویزا را به شما اطلاع دهد. این مدت زمان ممکن است تا چند ماه هم طول بکشد بنابراین زودتر از موعد سفر خود برای اخذ ویزای اتریش اقدام نمایید.

سفارت اتریش در تهران

متقاضیانی که قصد دریافت ویزای اتریش را دارند باید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۳:۳۰ تا ۱۵  به سفارت اتریش در تهران مراجعه کنند.

نشانی سفارت اتریش : تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

تلفن بخش کنسولی : ۲۲۷۵۰۰۴۶ ۲۱ ۰۰۹۸

تلفن دیگر امور : ۲۲۷۵۰۰۴۰ ۲۱ ۰۰۹۸

کدپستی : ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵

فاکس : ۲۲۷۰۵۲۶۲ ۲۱ ۰۰۹۸

پست الکترونیک : teheran-ob(at)bmeia.gv.at

سایت سفارت اتریش : https://www.bmeia.gv.at/fa/oeb-teheran/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
941Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe