ویزای تجاری چیست ؟

ویزاها بر اساس اهداف متقاضی، انواع مختلفی دارد. یکی از ویزاهای مورد استقبال ویزای تجاری می باشد که تجار و بازرگانان می توانند با در دست داشتن ویزای تجاری و یا ویزای بیزینس، مدت زمانی را در کشور مربوطه اقامت گزینند و به تجارت بپردازند. فرصت های تجاری در برخی کشورها، بسیاری از تاجران و بازرگانان را به فکر سرمایه گذاری و یا تجارت در کشور موردنظور می اندازد. تجار و بازرگانان می توانند با داشتن این نوع ویزا به کشور مربوطه سفر کرده و روابط تجاری و بازرگانی با شرکتهای کشور موردنظر داشته باشند.

ویزای تجاری و مدارک لازم برای اخذ آن

همراه مجله گردشگری سفرمی باشید تا با ویزای تجاری، مدارک لازم برای اخذ آن و .. بیشتر آشنا شوید.

نحوه اخذ ویزای تجاری

متقاضیان دریافت ویزای تجاری هر کشوری در مرحله اول باید از سفارت کشور مذکور در ایران،تعیین وقت دریافت نمایند. درخواست تعیین وقت برای ارائه مدارک، مصاحبه حضوری و سایر مراحل اخذ ویزای تجاری به دو صورت اینترنتی و حضوری انجام می گیرد. در صورت تعیین وقت اینترنتی، متقاضی می بایست به سایت سفارت کشور موردنظر خود مراجعه نموده و درخواست تعیین وقت برای ویزای تجاری نماید و یا به سفارت موردنظر به صورت حضوری مراجعه نماید. پس از این مرحله و هنگامی که متقاضی وقت مراجعه به سفارت را دریافت نمود باید با در دست داشتن مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری به سفارت کشور موردنظر مراجعه نماید. حضور شخص متقاضی برای انگشت نگاری، ارائه مصاحبه و سایر مراحل در سفارت کشور مذکور الزامی می باشد. در صورتی که کشور مورد نظر عضو کشورهای شینگن می باشد، متقاضی باید برای دریافت ویزای تجاری شینگن اقدام نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری

متقاضیانی که برای دریافت ویزای تجاری هرکشوری می خواهند اقدام کنند باید مدارکی را آماده نمایند. در برخی کشورها مدارک متفاوت می باشد اما به طور کلی این مدارک شامل موارد زیر است:

  • فرمهای اداری و درخواست ویزا
  • اصل پاسپورت به همراه ۲ برگه سفید و کپی از صفحات اول تا پنجم و صفحاتی که مهر ویزا در آنها خورده است. (اعتبار پاسپورت باید حداقل ۶ ماه باشد)
  • کارت ملی و شناسنامه ایرانی (ترجمه به زبان انگلیسی به همراه کپی)
  • سه قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید و جدید (اندازه و تعداد عکس ممکن است با توجه به کشورهای مختلف، فرق داشته باشد)
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب
  • بیمه مسافرتی با پوشش ۳۰ هزار یورو
  • دعوتنامه از شریک حقیقی یا حقوقی بر روی سربرگ
  • تایید شرکت در کشور مذکور مبنی بر تقبل کلیه هزینه های سفر و اقامت متقاضی
  • اصل معرفی نامه
  • مدارک مربوط به شرکت
  • گواهی اشتغال به کار، شماره ثبت شرکت و یا پروانه کسب
  • کارت اعتباری شخصی بین المللی
  • کارت بازرگانی معتبر
  • بلیط هواپیما رفت و برگشت
  • رزرو هتل به صورت قطعی

لازم به ذکر است که تمامی مدارک باید ترجمه انگلیسی شده باشند

مدارک می بایست کامل و بدون هیچگونه نواقصی باشد تا بررسی برای صدور این ویزا انجام شود و هرگونه نقص در پرونده موجب رد درخواست و دریافت نوبت بعدی می شود. ارائه مدارک به معنی تایید نهایی و صدور ویزای تجاری به صورت صد در صد نمی باشد.

دعوتنامه و تسریع ویزای تجاری

با داشتن دعوتنامه از سوی شرکت متقاضی، مراحل دریافت ویزای تجاری تسریع می بخشد. این دعوت نامه باید بر روی سربرگ شرکت مذکور نوشته شده باشد و کاملا دارای اصول باشد. این دعوت نامه از سوی شرکت موردنظر می بایست به صورت رسمی و یا اینترنتی با مهر و امضا برای متقاضی ارسال شود. همچنین این دعوتنامه باید با صداقت کامل و حسن نیت ارسال شده باشد.

زمان لازم برای صدور ویزای تجاری

پس از مراحلی همچون تعیین وقت، ارائه مدارک، مصاحبه حضوری و … متقاضی می بایست مدت زمانی را برای اخذ این ویزا خود صبر نماید. زمان صدور ویزای تجاری و دریافت آن بسته به کشور موردنظر از یک هفته تا چندین هفته طول خواهد کشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
941Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe