ویزای فرانسه

فرانسه کشوری در اروپای غربی که مملوء از جاذبه های گردشگری فراوان و دیدنی های جذاب است. این کشور با سواحل رویایی، اماکن تاریخی و طبیعت بی نظیرش انتخابی مناسب برای گذراندن تفریحات می باشد. فرانسه یکی از کشورهای عضو معاهده ی شینگن می باشد که برای سفر به آن باید ویزای فرانسه از نوع توریستی شینگن را دریافت نمایید. لازم است بدانید که شما با دریافت ویزای فرانسه می توانید به تمامی کشورهای شینگن نیز سفر کنید.

ویزای توریستی فرانسه

همراه مجله گردشگری سفرمی باشید تا در رابطه با ویزای فرانسه، مدارک لازم برای اخذ آن و .. بیشتر آشنا شوید.

نحوه اخذ ویزای فرانسه

ویزای فرانسه از نوع توریستی برای آن دسته از افرادی مناسب است که تنها به قصد گردشگری و تفریح راهی فرانسه می شوند. با اخذ ویزای توریستی فرانسه مجاز به انجام فعالیت های کاری و یا تحصیل نیستید و در صورت تخلف با شما برخورد می شود. شما می توانید با دریافت ویزای فرانسه از نوع توریستی حداکثر به مدت ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روزه به این کشور زیبا سفر کنید.

اولین مرحله برای دریافت ویزای فرانسه تکمیل نمودن فرم ویزای شینگن می باشد که این فرم را می توانید به صورت رایگان از سایت سفارت فرانسه دانلود نمایید و یا به صورت حضوری از سفارت فرانسه دریافت نمایید. در حال حاضر سفارت فرانسه سیستم نوبت دهی خود را تنها به صورت ایمیلی انجام می دهد. شما پس از تکمیل فرم ویزا باید آن را به ایمیل سفارت بفرستید و منتظر جواب سفارت برای نوبت دهی باشید. پس از تعیین وقت سفارت با در دست داشتن مدارک لازم برای اخذ ویزای فرانسه و انجام مصاحبه به سفارت فرانسه در ایران مراجعه نمایید.

ویزای توریستی فرانسه

مدارک لازم برای اخذ ویزای فرانسه

متقاضیان دریافت ویزای فرانسه لازم است تا مدارکی را علاوه بر فرم تقاضای ویزا تکمیل شده به هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند

  • اصل شناسنامه به همراه کپی از صفحات اول و دوم
  • سه قطعه عکس رنگی ۳*۴ پس زمینه سفید جدید (عکس باید کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس مطابقت داشته باشد)
  • اصل پاسپورت به همراه کپی از صفحه اول و دوم و صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی به همراه ترجمه مدارک به زبان انگلیسی یا فرانسوی
    کارمندان بخش دولتی : ترجمه ی رسمی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
    صاحبان شرکت های خصوصی :  کپی از روزنامه رسمی و تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
    کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی یا فرانسوی به همراه گواهی سابقه ۱ ساله در بیمه تامین اجتماعی
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
    کسبه : کپی از جواز کسب و کارت بازرگانی
  • مشروح عملیات سه ماه آخر حساب بانکی شخصی به همراه مهر و امضای بانک
  • بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت و یا رزرواسیون قطعی
  • رزرو هتل به صورت قطعی در یکی از شهرهای فرانسه برای کل مدت اقامت
  • سند ملکی (اصل سند مالکیت به نام مسافر) با ترجمه انگلیسی یا فرانسوی
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا : متقاضیان دریافت ویزای فرانسه باید بیمه نامه فردی و یا جمعی که به صورت فردی به ارزش  30000 یورو می باشد. شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد.

 

مدت زمان دریافت ویزای فرانسه

صدور ویزای فرانسه همانند باقی ویزاهای شینگن به طور معمول دو هفته کاری طول می کشد. پس از مراحلی که متقاضی مدارک خود را تحویل و انگشت نگاری را انجام می دهد سفارت فرانسه رسیدی را به متقاضیان می دهد که در آن تاریخ و زمان مراجعه به سفارت ذکر شده شده است.

سفارت فرانسه در تهران

متقاضیانی که قصد دریافت ویزای فرانسه را دارند باید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ ظهر به سفارت فرانسه در تهران مراجعه کنند.

نشانی سفارت فرانسه : تهران، خیابان نوفل لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴

تلفن سفارت فرانسه : ۶۴۰۹۴۰۰۰-۰۲۱

سایت سفارت : www.ambafrance-ir.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
941Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe