ویزای آلمان

آلمان کشوری بزرگ و پهناور در اروپا است که مهد موسیقی و هنر نیز می باشد. این کشور با جاذبه های گردشگری بسیار، موزه های هنری، جنگل های بکر و طبیعت فوق العاده اش توانسته یکی از مقاصد موردتوجه برای گردشگران باشد. آلمان عضو پیما شینگن است از این رو گردشگرانی که قصد سفر به این کشور زیبا را دارند باید برای دریافت ویزای آلمان شینگن اقدام نمایند. جالب است بدانید که با داشتن ویزای شینگن آلمان گردشگران می توانند به تمامی کشور های عضو شینگن نیز سفر کنند.

ویزای توریستی آلمان

همراه مجله گردشگری سفرمی باشید تا در رابطه با ویزای آلمان، مدارک لازم برای اخذ آن و … اطلاعاتی را به دست آورید.

نحوه اخذ ویزای توریستی آلمان

ویزای آلمان از نوع توریستی برای آن دسته از افرادی مناسب است که تنها به قصد گردش و بازدید از جاذبه های گردشگری آلمان راهی این کشور می شوند. متقاضیان با دریافت ویزای آلمان توریستی نمی توانند در این کشور مشغول به کار شوند و هیچگونه فعالیت تجاری و کاری انجام بکنند. در صورت تخلف به صورت جدی با آنها برخورد می شود. متقاضیان سفر به این کشور با داشتن ویزای آلمان از نوع توریستی می توانند حداکثر ۹۰ روز یا ۳ ماه را در بازه زمانی ۶ ماهه که این ویزا اعتبار دارد، در کشور آلمان اقامت داشته باشند.

اولین مرحله برای درخواست ویزای آلمان از نوع توریستی پر کردن فرم ویزای شینگن است. این فرم را هم میتوانید به صورت آنلاین دانلود کنید و هم می توانید با مراجعه حضوری از سفارت آلمان در تهران دریافت نمایید. با مراجعه به سایت سفارت آلمان در تهران می توانید برای تعیین وقت مصاحبه اقدام کنید زیرا سفارت آلمان تنها به صورت آنلاین وقت ملاقات را تعیین می کند. پس از دریافت زمان مصاحبه حضوری با در دست داشتن مدارک کامل برای مصاحبه و تحویل مدارک مربوط به ویزای آلمان مراجعه کنید. پس از تحویل مدارک و مصاحبه، سفارت آلمان به شما رسیدی می دهد که در آن تاریخ پاسخ قطعی دریافت یا عدم دریافت ویزا قید شده است.

ویزای توریستی آلمان

مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان

متقاضیان دریافت ویزای آلمان لازم است تا مدارکی را علاوه بر فرم تقاضای ویزا تکمیل شده به هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند :

  • اصل شناسنامه به همراه کپی از صفحات اول و دوم
  • سه قطعه عکس رنگی ۳*۴ پس زمینه سفید جدید (عکس باید کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس مطابقت داشته باشد)
  • اصل پاسپورت به همراه کپی از صفحه اول و دوم و صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی به همراه ترجمه مدارک به زبان آلمانی
    کارمندان بخش دولتی : ترجمه ی رسمی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
    صاحبان شرکت های خصوصی :  کپی از روزنامه رسمی و تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
    کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی یا آلمانی به همراه گواهی سابقه ۱ ساله در بیمه تامین اجتماعی
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
    کسبه : کپی از جواز کسب و کارت بازرگانی
  • مشروح عملیات سه ماه آخر حساب بانکی شخصی به همراه مهر و امضای بانک
  • بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت و یا رزرواسیون قطعی
  • رزرو هتل به صورت قطعی در یکی از شهرهای آلمان برای کل مدت اقامت
  • سند ملکی (اصل سند مالکیت به نام مسافر) با ترجمه آلمانی
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا : متقاضیان دریافت ویزای آلمان باید بیمه نامه فردی و یا جمعی که به صورت فردی به ارزش  30000 یورو می باشد. شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد.

طبق آیین نامه ویزا در موارد زیر امکان پذیرش درخواست ویزا از سوی متقاضی وجود ندارد :

  • فرم درخواست ویزا تکمیل و یا امضا نشده باشد.
  • متقاضی برای دریافت ویزا بیشتر از سه ماه قبل از سفر خود اقدام کند.
  • متقاضی گذرنامه با مشخصات ذیل ارائه نکرده باشد:
  • دارای حداقل ۳ ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر به آلمان
  • دارای حداقل دو صفحه خالی
  • پاسپورتی که در ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.
  • عکس ارائه شده توسط متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه گذشته باشد.

مدت زمان دریافت ویزای آلمان

همانند باقی ویزاهای شینگن، بررسی اولیه مدارک ویزای آلمان نیز معمولا دو هفته کاری زمان می برد. پس از تحویل مدارک، انگشت نگاری و پرداخت هزینه ویزا، سفارت آلمان برای دریافت ویزا به متقاضیان رسیدی می دهد که در آن رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است.

سفارت آلمان در تهران

متقاضیانی که قصد دریافت ویزای آلمان را دارند باید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر به سفارت آلمان در تهران مراجعه کنند.

نشانی سفارت آلمان : تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۴

تلفن سفارت آلمان

بخش ویزا : ۳۹۹۹۱۴۹۹-۰۲۱

بخش پاسخگویی در رابطه با مدارک ویزا : ۳۹۹۹۱۲۱۳-۰۲

کدپستی سفارت آلمان : ۱۷۹-۱۱۳۶۵

پست الکترونیک : info@teheran.diplo.de

وب‌سایت : www.teheran.diplo.de

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
943Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe