ویزای هند

هند کشور رنگ ها و شگفتی ها است که در نزدیکی اقیانوس هند قرار گرفته است. هند با جاذبه های گردشگری متنوع، معبدهای حیرت انگیز، کاخ های بی نظیر و بناهای تاریخی با معماری فوق العاده مقصدی جذاب و متفاوت برای گذراندن تعطیلات می باشد. هند کشوری است که با قوم ها، فرهنگ ها و دین های گوناگون جذابیت خاصی برای گردشگران دارد. برای سفر به این کشور زیبا و شگفت انگیز باید پیش از سفر ویزای هند را دریافت نمایید.

ویزای توریستی هند

همراه مجله گردشگری سفرمی باشید تا با ویزای هند، مدارک لازم برای اخذ آن و .. بیشتر آشنا شوید.

نحوه اخذ ویزای هند

ویزای هند از نوع توریستی برای آن دسته از افرادی مناسب است که تنها به قصد بازدید از جاذبه های گردشگری و اماکن تاریخی بی نظیر این کشور، راهی آن می شوند. متقاضیانی که ویزای توریستی هند را دریافت نموده اند اجازه کار و یا تحصیل در مدت اقامت خود ندارند و در صورت تخلف با آنها به صورت جدی برخورد می شود. ویزای هند از نوع گردشگری جزو ویزاهای کوتاه مدتی می باشد که متقاضی تنها به مدت ۱ ماه می تواند در مدت زمان ۳ ماهه در این کشور اقامت داشته باشد.

متقاضیان صدور ویزای هند به دو صورت آنلاین و حضوری می توانند برای دریافت ویزای خود اقدام نمایند. در صورتی که قصد دارید به صورت آنلاین ویزای هند را دریافت نمایید باید به سایت ویزای آنلاین هند مراجعه نموده و مراحل ثبت نام را بگذرانید و درخواست ویزا را به سفارت بدهید. در واقع برای اخذ ویزای الکترونیکی هند تمام کارها و مراحل به صورت آنلاین انجام می شود. شما باید اسکن رنگی از تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزای هند به صورت الکترونیکی را داشته باشید. انگشت نگاری در ویزای هند از نوع الکترونیکی در فرودگاه هند انجام می شود.

در صورتی که به اینترنت دسترسی ندارید و می خواهید ویزای هند را از سفارت این کشور در ایران دریافت نمایید لازم است بدانید که نیازی به حضور شما در هنگام ارائه مدارک و .. نمی باشد.نماینده یا وکیل شما نیز می تواند برای تحویل مدارک و اخذ ویزا به سفارت این کشور مراجعه نماید و شما تنها برای انگشت نگاری باید به سفارت هند در ایران مراجعه نمایید.

ویزای توریستی هند

مدارک لازم برای اخذ ویزای هند

اولین مرحله ای که مسافران برای دریافت ویزای هند باید بگذرانند آماده کردن مدارک لازم می باشد . لازم به ذکر است که در صورتی که برای ویزای الکترونیکی هند اقدام می نمایید باید اسکن رنگی از تمام مدارک خود داشته باشید. این مدارک شامل موارد زیر است:

  • اصل پاسپورت به همراه دو برگ کپی از صفحه اول  (اعتبار پاسپورت حداقل 6 ماه باشد و امضا مسافر در پاسپورت الزامی می باشد)
  • ۲ قطعه عکس رنگی ۵*۵ با پس زمینه سفید جدید
  • شناسنامه به همراه کپی از صفحه اول و دوم
  • بلیط هواپیما به صورت و برگشت
  • رزرو هتل به صورت قطعی

مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای هند

پس از ارائه مدارک لازم، انگشت نگاری و پرداخت هزینه صدور ویزای هند از نوع توریستی بین ۳ تا ۷ روز کاری طول می کشد. که پس از گذشت این زمان مسافر می تواند ویزای خود را دریافت نماید.

سفارت هند در تهران

متقاضیانی که قصد سفر به کشور زیبای هند را دارند باید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر برای درخواست ویزای هند به سفارت این کشور در ایران مراجعه نمایند.

نشانی سفارت هند : تهران، خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، خیابان نهم، شماره ۲۲

تلفن سفارت هند : ۸۸۷۵۵۱۰۳-۰۲۱

تلفن بخش ویزا : ۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱

فکس : ۸۸۷۴۵۵۵۷

ایمیل عمومی : hoc.tehran@mea.gov.in

ایمیل بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in

آدرس سایت : https://www.indianembassy-tehran.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
941Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe