ویزای ایتالیا

ایتالیا یکی از زیباترین کشورهای تاریخی در جنوب قاره اروپا است. این کشور با اماکن تاریخی با معماری های فوق العاده و جاذبه های گردشگری خیره کننده خود، مقصدی جذاب و بی نظیر برای گردشگرانی است که علاقه ی زیاد به تاریخ و فرهنگ دارند.گردشگرانی که این کشور زیبا را برای سفر خود انتخاب می کنند با توجه به این که ایتالیا عضو معاهده شینگن می باشد، باید برای سفر خود به این کشور ویزای ایتالیا شینگن را دریافت نمایند. جالب است بدانید که با داشتن ویزای شینگن ایتالیا می توانید به تمامی کشورهای عضو شینگن نیز سفر کنید.

ویزای توریستی ایتالیا

همراه مجله گردشگری سفرمی باشید تا با ویزای ایتالیا و مدارک لازم برای اخذ آن بیشتر آشنا شوید.

نحوه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

ویزای ایتالیا از نوع توریستی تنها برای گردشگرانی صادر می شود که به قصد گشت و گذار و تفریح وارد این کشور می شوند. در صورتی که شما ویزای توریستی ایتالیا را گرفته باشید نمی توانید در مدت اقامت خود در این کشور مشغول به کار شوید و برای اشتغال در ایتالیا نیاز به مجوز کار دارید. سفارت ایتالیا برای متقاضیان سفر به این کشور، تنها زمانی ویزای ایتالیا را صادر می کند که تنها مقصد و یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. شما می توانید با دریافت ویزای کوتاه مدت ایتالیا توریستی، از چند روز تا حداکثر ۹۰ روز یا ۳ ماه در بازه زمانی ۶ ماهه در ایتالیا اقامت داشته باشید.

اولین مرحله برای درخواست ویزای ایتالیا از نوع توریستی، تکمیل کردن فرم تقاضا و مشخصات فردی می باشد. که این فرم را به صورت رایگان می توانید از سایت سفارت مربوطه دانلود نمایید. سپس روز موردنظر خود را برای مراجعه حضوری به سفارت ایتالیا در تهران، از میان روزهایی که ظرفیتشان تکمیل نشده انتخاب می کنید. در مرحله ی آخر هم در روز مقرر شده همراه با مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا و فرم تکمیل شده اطلاعات شخصی و .. به سفارت ایتالیا در تهران مراجعه می نمایید.

لازم به ذکر است که برای دریافت ویزای ایتالیا حتما باید شخص شما در سفارت برای انگشت نگاری و تحویل مدارک و .. حضور داشته باشد و در صورتی که در زمان تعیین شده حضور نداشته باشید مدارک شما از سوی سفارت ایتالیا مورد بررسی قرار نمی گیرد.

 ویزای توریستی ایتالیا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا

متقاضیان دریافت ویزای ایتالیا لازم است تا مدارکی را علاوه بر فرم تکمیل شده به هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند :

  • فرم درخواست ویزای ایتالیا (موجود در سایت سفارت ایتالیا)
  • دو قطعه عکس رنگی ۳*۴ پس زمینه سفید جدید
  • اصل پاسپورت به همراه کپی از صفحه اول و دوم و صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی :
    کارمندان بخش دولتی : ترجمه ی رسمی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
    صاحبان شرکت های خصوصی :  کپی از روزنامه رسمی و تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
    کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی یا ایتالیایی به همراه گواهی سابقه ۱ ساله در بیمه تامین اجتماعی
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
    کسبه : کپی از جواز کسب و کارت بازرگانی
  • مشروح عملیات سه ماه آخر حساب بانکی شخصی به همراه مهر و امضای بانک
  • بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت و یا رزرواسیون قطعی
  • رزرو هتل در یکی از شهرهای ایتالیا برای کل مدت اقامت
  • سند ملکی (اصل سند مالکیت به نام مسافر)
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا : متقاضیان دریافت ویزای ایتالیا باید بیمه نامه فردی و یا جمعی که به صورت فردی به ارزش  30000 یورو می باشد.

-کلیه مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا باید به صورت کاغذی به سفارت ایتالیا در تهران تحویل داده شود.

مدت زمان دریافت ویزای ایتالیا

بررسی اولیه مدارک ویزای ایتالیا معمولا دو هفته کاری طول  می کشد. اما به طور کلی روند دریافت ویزای ایتالیا بین سه هفته تا یک ماه می باشد که ممکن است پاسخ قطعی سفارت ایتالیا باتوجه به نوع درخواست شما چندین هفته طول بکشد.

سفارت ایتالیا در تهران

متقاضیانی که قصد دریافت ویزای ایتالیا را دارند باید در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۴ و روزهای یکشنبه ۱۲ تا ۱۳ به سفارت ایتالیا در تهران مراجعه کنند.

نشانی سفارت ایتالیا : تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۸/۷۹

تلفن سفارت ایتالیا : ۶۶۷۲۶۹۵۵-۰۲۱

فکس : ۶۶۷۲۶۹۶۱

صندوق پستی : ۷۸۶۳-۱۱۳۶۵

وب‌سایت : www.ambteheran.esteri.it

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
937Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe