ویزای لوکزامبورگ

لوکزامبورگ کشوری کوچک در اروپا است که دومین کشور ثروتمند دنیا نیز می باشد. این کشور با آب و هوایی عالی و معتدل، جاذبه های گردشگری تاریخی و دیدنی، طبیعتی زیبا مقصدی جذاب برای سفر می باشد. لوکزامبورگ از کشورهای عضو معاهده ی شینگن می باشد که برای سفر به آن باید ویزای لوکزامبورگ را دریافت نمایید. لازم است بدانید که با اخذ ویزای شینگن لوکزامبورگ می توانید به تمامی کشورهای عضو شینگن نیز سفر کنید.

ویزای توریستی لوکزامبورگ

همراه مجله گردشگری سفرمی باشید تا با ویزای لوکزامبورگ، مدارک لازم برای اخذ آن و .. بیشتر آشنا شوید.

نحوه اخذ ویزای شینگن لوکزامبورگ

ویزای لوکزامبورگ از نوع توریستی برای آن دسته از مسافرانی مناسب است که تنها به قصد تفریح و گردش و یا بازدید از جاذبه های گردشگری لوکزامبورگ راهی این کشور می شوند. مسافرانی که ویزای توریستی لوکزامبورگ را اخذ نموده اند مجاز در مدت اقامت خود مجاز به کار و فعالیت تجاری نیستند و در صورت تخلف با آنها به صورت جدی برخورد می شود. ویزای لوکزامبورگ از نوع توریستی جزو ویزاهای کوتاه مدتی می باشد که گردشگران می توانند حداکثر ۹۰ روز در بازه زمانی ۱۸۰ روز در کشور لوکزامبورگ اقامت داشته باشند.

اولین مرحله برای دریافت ویزای لوکزامبورگ، تکمیل نمودن فرم ویزای شینگن و مشخصات فردی می باشد که شما می توانید آن را به صورت اینترنتی دانلود نمایید.این فرم شامل بخش هایی از جمله اطلاعات شخصی، آدرس، مقصد سفر،شماره پاسپورت و .. است که باید این اطلاعات را به صورت کامل و خوانا تکمیل نمایید. سپس فرم تقاضای ویزای لوکزامبورگ را باید از طریق ایمیل برای سفارت لوکزامبورگ ارسال نمایید و پس از آن منتظر بمانید تا در صورت تایید فرم ارسالی شما، زمان مصاحبه اعلام شود .با توجه به اینکه کشور لوکزامبورگ در ایران سفارتخانه ندارد، شما برای مراجعه حضوری و مصاحبه باید به یکی از کشورهای همسایه ایران که کشور لوکزامبورگ در آن سفارتخانه دارد مراجعه نمایید. پس از مراجعه حضوری و مصاحبه، پرداخت هزینه ی ویزا و انگشت نگاری های لازم مدت زمانی طول خواهد کشید تا پاسخ نهایی اخذ ویزای لوکزامبورگ برای شما ارسال شود.

ویزای توریستی لوکزامبورگ

مدارک لازم برای دریافت ویزای لوکزامبورگ

متقاضیان دریافت ویزای لوکزامبورگ لازم است تا مدارکی را علاوه بر فرم تقاضای ویزا تکمیل شده به هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند :

  • اصل شناسنامه به همراه کپی از صفحات اول و دوم
  • سه قطعه عکس رنگی ۴*۳ پس زمینه سفید جدید (عکس باید کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس مطابقت داشته باشد)
  • اصل پاسپورت به همراه کپی از صفحه اول و دوم و صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی به همراه ترجمه مدارک به زبان لاتین
    کارمندان بخش دولتی : ترجمه ی رسمی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
    صاحبان شرکت های خصوصی :  کپی از روزنامه رسمی و تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
    کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی به همراه گواهی سابقه ۱ ساله در بیمه تامین اجتماعی
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
    کسبه : کپی از جواز کسب و کارت بازرگانی
  • مشروح عملیات سه ماه آخر حساب بانکی شخصی به همراه مهر و امضای بانک
  • بلیط هواپیما به صورت رفت و برگشت و یا رزرواسیون قطعی
  • رزرو هتل به صورت قطعی در یکی از شهرهای لوکزامبورگ برای کل مدت اقامت
  • سند ملکی (اصل سند مالکیت به نام مسافر) با ترجمه
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا : متقاضیان دریافت ویزای لوکزامبورگ باید بیمه نامه فردی و یا جمعی که به صورت فردی به ارزش  30000 یورو می باشد. شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور لوکزامبورگ داشته باشد.

طبق آیین نامه ویزا در موارد زیر امکان پذیرش درخواست ویزا از سوی متقاضی وجود ندارد :

  • فرم درخواست ویزا تکمیل و یا امضا نشده باشد.
  • متقاضی برای دریافت ویزا بیشتر از سه ماه قبل از سفر خود اقدام کند.
  • متقاضی گذرنامه با مشخصات ذیل ارائه نکرده باشد:
  • دارای حداقل ۳ ماه اعتبار پس از بازگشت از سفر به لوکزامبورگ
  • دارای حداقل دو صفحه خالی
  • پاسپورتی که در ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.
  • عکس ارائه شده توسط متقاضی مربوط به بیش از ۱۲ ماه گذشته باشد.

 

مدت زمان صدور ویزای لوکزامبورگ

پس از پرداخت هزینه های ویزا و انگشت نگاری های لازم متقاضی باید مدت زمانی را انتظار بکشد تا صلاحیت وی از سوی سفارت لوکزامبورگ برای دریافت یا عدم دریافت ویزا مورد بررسی قرار بگیرد. این مدت زمان امکان از ۲ هفته تا چند ماه هم طول بکشد! بنابراین ۲ الی ۳ ماه قبل از سفر خود برای دریافت ویزای لوکزامبورگ اقدام نمایید.

سفارت لوکزامبورگ در تهران

کشور لوکزامبورگ در ایران سفارتخانه ای ندارد. از این رو گردشگران و مسافران می توانند به یکی از کشورهای همسایه که لوکزامبورگ در آنها سفارت دارد برای مصاحبه حضوری و انگشت نگاری و .. مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
943Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe