ویزای اسپانیا

اسپانیا کشوری در جنوب غربی اروپا است که دارای جاذبه های گردشگری بسیاری است و سالانه گردشگران بسیاری ترغیب به دریافت ویزای اسپانیا و سفر به این کشور فوق العاده می شوند. ویزای اسپانیا متقاضیان بسیاری از سمت ایرانیان دارد که سفر توریستی به این کشور را انتخاب نموده اند و با توجه به اینکه اسپانیا عضو شینگن می باشد متقاضیان باید پیش از سفر و ورود به خاک این کشور برای دریافت ویزای شینگن اسپانیا اقدام کنند.

ویزای توریستی اسپانیا

همراه سفرمی باشید تا با ویزای اسپانیا و روش های اخذ آن و … بیشتر آشنا شوید.

نحوه اخذ ویزای توریستی اسپانیا

ویزای اسپانیا از نوع توریستی برای آن دسته از افرادی مناسب است که قصد اقامتی کوتاه به مدت دو هفته تا ۳ ماه و به منظور تفریح و گردش در این کشور داشته باشند و در طول این مدت اجازه کار و یا تحصیل را ندارند.

اولین مرحله برای دریافت ویزای اسپانیا، دریافت فرم تقاضای ویزا و وقت برای مصاحبه حضوری از سفارت اسپانیا در تهران می باشد و متقاضی باید به صورت حضوری به کنسولگری یا سفارتخانه مراجعه نماید. متقاضی دریافت ویزای اسپانیا با در زمان و تاریخی که مشخص شده است برای انجام مصاحبه و ارائه مدارک حاضر شوند. امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد و متقاضی باید حتما به صورت حضوری اقدام نماید.

نتیجه ی مراجعه به سفارت اسپانیا، حدود دو هفته بعد از مصاحبه و از طریق ایمیل به مسافران اطلاع داده می شود. اما در ایام شلوغ این اعلام نتیجه در خصوص اخذ ویزای اسپانیا ، ممکن است تا شش هفته هم طول بکشد. پس لازم است تا گردشگران زودتر اقدام به دریافت ویزای اسپانیا کنند.

ویزای توریستی اسپانیا

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا

متقاضیان دریافت ویزای اسپانیا لازم است تا مدارکی را علاوه بر فرم تکمیل شده به هنگام مراجعه حضوری به همراه داشته باشند :

  • اصل و کپی از شناسنامه
  • اصل پاسپورت با حداقل بیش از شش ماه اعتبار به همراه کپی از صفحات اول و دوم و صفحاتی که مهر خورده اند
  • ۳ قطعه عکس رنگی ۳*۴ زمینه سفید جدید
  • آدرس کامل محل سکونت و محل کار
  • فرم تقاضای ویزا (که برای هر فرد باید به صورت جداگانه باشد)
  • ریز عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی :
    کارمندان بخش دولتی : ترجمه ی رسمی آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
    صاحبان شرکت های خصوصی :  کپی از روزنامه رسمی و تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
    کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی به همراه گواهی سابقه ۱ ساله در بیمه تامین اجتماعی
    دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
    کسبه : کپی از جواز کسب و کارت بازرگانی
  • بلیط هواپیما رفت و برگشت و یا رزرواسیون قطعی کشور اسپانیا
  • بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدا : متقاضیان دریافت ویزای اسپانیا باید بیمه نامه فردی و یا جمعی که به صورت فردی به ارزش  30000 یورو می باشد.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای اسپانیا

بررسی اولیه مدارک لازم برای صدور ویزای اسپانیا دو هفته طول می کشد. اما به طور کلی، صدور قطعی ویزای شینگن اسپانیا پس از شش هفته بعد از تحویل مدارک به سفارتخانه اسپانیا در ایران زمان می برد. برای دریافت ویزای اسپانیا گردشگران باید مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰ تومان بپردازند و در صورتی که گردشگران درخواست ویزای مولتی اسپانیا داشته باشند بهتر است با رزرواسیون آنلاین سفرمی تماس بگیرند.

سفارت اسپانیا در تهران

متقاضیانی که قصد دریافت ویزای اسپانیا را دارند باید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ به سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنند.

نشانی سفارت اسپانیا : تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰

تلفن سفارت اسپانیا : ۲۲۵۶۸۶۸۱-۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


33.3KFollowers
26Followers
2.2KPosts
943Comments
28Followers
Follows
8.7KSubscribers
Subscribe